Deň otázok a odpovedí s osobnosťou paralympijského športu – Marek Kamzík

Túto nedeľu 7. júna 2020 v rámci Dňa otázok a odpovedí si pre Vás vyhradil svoj čas najlepší slovenský tlakár na lavičke Marek Kamzík. Niekto by si možno pri tomto športe predstavoval prísneho, vážneho a nezhovorčivého muža, no v prípade Mareka Kamzíka hneď pochopíte, že za veľmi slušnou nádielkou svalovej hmoty sa skrýva úplný opak – úprimný a veselý človek, ktorý sa v každom rozhovore cíti ako ryba vo vode. Nakoniec presvedčte sa o tom sami a pozrite si jeho aktuálnu video-výzvu:

Marek Kamzík patrí v súčasnom období medzi naše žeravé paralympijské želiezka v ohni, čo v praxi znamená, že jeho šance účinkovať na najbližšej paralympiáde v Tokiu sú veľmi aktuálne. Bola by to už jeho 2 paralympiáda, keď pri svojej premiére na PH Rio 2016 obsadil 6. miesto. A skutočnosť, že jeho príslušnosť medzi absolútnou svetovou špičkou nie je náhoda, potvrdzujú jeho ďalšie výsledky – 4. miesto na ME vo Francúzsku, 2. miesto na World Cup Manchester 2020. V poradí už šiesty titul Majstra SR iba potvrdzuje jeho dominanciu na Slovensku.

Marek pracuje ako masér a fyzioterapeut, takže táto oblasť je pre Vás ďalším priestorom na užitočný rozhovor. A keďže správna výživa a životospráva je veľmi dôležitou súčasťou jeho vynikajúcich športových výkonov, venuje sa veľmi aktívne aj tejto oblasti. Takže keby ste potrebovali napríklad poradiť, ako odstrániť bolesti chrbta, alebo ako zdravo naberať svalovú hmotu, či aká strava a výživa Vám pomôže zvýšiť športový výkon, Marek Kamzík Vám určite veľmi rád poradí aj v tejto oblasti.

Ak Vás príbeh Mareka Kamzíka zaujal a chcete ho povzbudiť na ceste k jeho druhej účasti na PH v Tokiu, alebo sa s ním chcete iba tak porozprávať na akúkoľvek tému, už túto nedeľu 7.6.2020 na známom telefónnom čísle Superfitu – 0940 850 138, alebo na e-mailovej adrese masaze.maks@gmail.com sa Vám ozve náš ďalší, v poradí už šiesty, úspešný paralympionik.