Deň otázok a odpovedí s Michaelou BALCOVOU už túto sobotu!!!

Stránka SUPERFITONLINE.SK Vám predstavuje úplne novú super aktivitu! Zaujíma Vás, ako trénujú naši najúspešnejší paralympionici? Chceli by ste sa s nimi osobne porozprávať o tom, akú cestu museli prejsť v živote i športe, až kým nedosiahli na svoj najvyšší športový Olymp? Zaujíma Vás, ako šport ovplyvnil ich život, osobnosť, názory, štúdium, rodinný život a mnoho iného? Myslíte si, že zdvihnúť telefón a zavolať niektorému z našich najúspešnejších paralympionikov nie je možné? Na našej stránke to možné je a práve sa to stáva skutočnosťou!

ž túto SOBOTU 2. MÁJA 2020 bude pre Vás k dispozícii na špeciálnom telefónnom čísle 0940 850 138, alebo prostredníctvom e-mailu michaela305@gmail.com, zlatá paralympijská medailistka z PH Rio de Janeiro 2016 a majsterka sveta z Liverpoolu 2018 v boccii – Michaela BALCOVÁ !

Táto sympatická, mladá, 24 ročná športovkyňa je pre štart našej najnovšej výzvy „Deň otázok a odpovedí s paralympijskou osobnosťou“ tou najlepšou voľbou práve pre jej komunikatívnosť, veľmi priateľský prejav a obľúbenosť v rodine našich paralympionikov! A aby sme šnúru tejto výzvy neprerušili, bude parádne pokračovať ďalej! Každý paralympionik totiž vyzve svojho ďalšieho športového kolegu z iného športového odvetvia, ktorý Vám tak bude k dispozícii už v nasledujúcom období. A koho vyzvala samotná Miška Balcová? Pozrite si jej výzvu a dozviete sa ešte viac:

Takže už ani trochu neváhajte, pripravte si svoje smartfóny, telefóny, klávesnice a v sobotu VOLAJTE, PÍŠTE a uvidíte, že to stálo za to!