Deň otázok a odpovedí s osobnosťou paralympijského športu – Vierka Bučkuliaková – pondelok 29.6.2020

Paralympijská športová strelkyňa Vierka Bučkuliaková je v poradí už deviatym úspešným slovenským paralympionikom, ktorý sa zapojil do výzvy na Deň otázok a odpovedí s osobnosťou paralympijského športu. Je veľmi potešiteľné, že naši športovci prejavujú úprimnú ochotu zapojiť sa do tejto výzvy a nebolo tomu inak ani u tejto sympatickej stredoslováčky. Hoci ju nominácia Petra Mihálika potešila, zároveň bola aj trochu prekvapená, nakoľko momentálne v streľbe absentuje vzhľadom na problémy s rukou. O tom je však táto výzva, oslovuje všetkých paralympionikov bez rozdielu a tak fanúšikovia našej stránky môžu spoznať množstvo pestrých príbehov, osudov a športových životov. Pozrite si, ako sa nám vo svojej video-výzve Vierka predstavila a koho nominovala do výzvy na Deň otázok a odpovedí pre ďalší týždeň:

O tom, že Vierka je naozaj človek, ktorý žije naplno pre svojich blízkych, rodinu, priateľov, hovorí aj skutočnosť, že len veľmi ťažko by ste našli na je FB profile fotku, na ktorej by bola iba sama. Momentálne sú pre ňu obrovskou radosťou dve vnúčatká a úlohy babky si užíva naozaj plnými priehrštiami. Usilovne pomáha rodinnej firme ako skúsená účtovníčka a ak ju v športovom hnutí poznáme predovšetkým ako úspešnú športovú strelkyňu, doma a v rodine všetci vedia, že je vynikajúca kuchárka.

Vo svojej športovej kariére dosiahla do dnešných dní krásne výsledky, ku ktorým patria predovšetkým stiebro zo Svetového pohára 2010 v Španielsku a bronz z majstrovstiev Európy družstiev v roku 2007. Na domácej streleckej pôde pridala k medailovým umiestneniam z majstrovstiev SR aj víťazstvo v rámci Memoriálu Katky Brandoburovej v roku 2014. V tom istom roku získala aj prestížne ocenenie „Športovec roka Mesta Martin 2014“.

A kto niekedy stretol Vierku Bučkuliakovú osobne, dobre pozná jej srdečnosť a schopnosť vypočuť si človeka v každej situácii a pomôcť mu vždy dobrým slovom. Dôvodov na to, prečo zavolať, alebo napísať Vierke Bučkuliakovej už v tento pondelok 29.6.2020 je preto hneď niekoľko. Skontaktovať sa s ňou môžete v čase od 10:00 do 18:00 na telefónnom čísle Superfitu 0940 850 138, alebo píšte na e-mail buckuliakovaviera@gmail.com. Na všetkých záujemcov o túto výzvu sa Vierka už teraz veľmi teší!