Súťaž mesiaca MÁJ – UKÁŽ SVOJU ZRUČNOSŤ NA VOZÍKU!

Na pondelok 4. mája 2020 pripravujeme pre Vás prostredníctvom novej výzvy štart súťaže mesiaca MÁJ v zručnosti vozičkárov. Touto súťažou chceme vo Vás vzbudiť prirodzenú motiváciu zlepšovať sa v ovládaní svojho vozíka, prekonávaní menej, či viac náročných prekážok, schopnosti pohybovať sa samostatne v exteriéri, alebo interiéri, využívať vozík na zaujímavé športové a pohybové aktivity.

Pre zapojenie sa do súťaže bude potrebné natočiť krátke video, v ktorom nám ukážete, čo na vozíku dokážete. Veľmi nám pri hodnotení pomôže, keď vo vašom videu poviete aj pár slov o sebe, ako dlho ste na vozíku, ktorý šport Vás zaujíma a ktorému sa prípadne venujete, alebo akú pohybovú aktivitu najradšej vykonávate, či ako sa staráte o svoje zdravie a kondíciu. To všetko v konečnom dôsledku znamená, že pri hodnotení určite zohľadníme napríklad aj Váš vek, množstvo skúsenosti pri ovládaní vozíka, kondíciu, či charakter a mieru Vášho znevýhodnenia.

Všetky zaslané videá vyhodnotíme a 10 najlepších aj uverejníme na našej stránke v sekcii „Súťaž“.

Uvažujte preto už teraz, čo nám v rámci Vašich zručností na vozíku ukážete, pripravujte sa, trénujte, už v pondelok 4.5.2020 večer začíname atraktívnou výzvou!

V pondelok 4.5.2020 nájdete v sekcii „Súťaž“ aj ďalšie informácie, potrebné pre zapojenie sa do tejto súťaže.

Už teraz sa tešíme na každé Vaše video!!!